TRABZON / AKÇAABAT - Dörtyol Ortaokulu

...
Dörtyol Beldesi Pazarcık Mah. Akçaabat/Trabzon
Vizyon
Okulumuzda tüm bireylerin, evrensel insan niteliklerine sahip olarak yetiştikleri ve kendilerini ifade edebildikleri bir eğitim ortamı oluşturarak; okulun, çevresi için vazgeçilmez bir eğitim kurumu olduğunun kabul edilmesini sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, dünyamızın gelişen ve değişen şartlarını dikkate alarak öğrenmeyi öğrenen, sanata önem veren, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak temel görevimizdir.
Başarılar
Okulumuz 2018-2019 ve 2019-2020 eğitim öğretim yıllarında masa tenisi küçük kızlar kategorisinde Trabzon birincisi olmuştur.
08:30-14.55
Kalorifer (Kömür)
Okulumuz, Akçaabat-Düzköy karayolu üzerindedir.
Öğretmen servisi yoktur. Otobüs ve dolmuş vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuza çevre köylerden öğrenciler gelmekte, bu köylerin dağınık bir yerleşim şekli vardır.
İl Merkezine 22 km. İlçe merkezine 15.km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2020-2021 EÖY: 1 öğrenci Akçaabat Anadolu Lisesine (Proje Okulu) yerleşmiştir. 3 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır. 2019-2020 eğitim öğretim yılında 1 öğrencimiz Vakfıkebir Fen Lisesini kazanmış, 2 öğrencimiz de bursluluk sınavını kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl mayıs ayında öğrenciler arası futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenmektedir.